Eğitim:
banner175
Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü'nde yeni dönemde özel indirim fırsatları
Denizli’de eğitim alanına yeni bir soluk getiren Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü’nde kayıt dönemi başladı. Ana okulundan lise son sınıfa kadar çocukları geleceğe hazırlayan ve kaliteli eğitim veren kolej özellikle liseye yeni başlayacak öğrencilere birçok avantaj sunuyor. Öğrenciler 9’ncu sınıftan itibaren TYT konularını görmeye başlıyor.
 
YENİLİKÇİ EĞİTİMDE ÖNCÜ
Okula kayıt olan öğrenciler kaliteli bir eğitimin yanı sıra hobileriyle de ilgilenme fırsatı yakalıyor. Seçkin öğretmen kadrosunun bulunduğu kolejde, öğrenciler derslerini akıllı tahtalarda işliyor. Geniş kütüphanede ve çalışma odalarında istedikleri kadar ders çalışabiliyorlar. Sporu ve sporcuyu destekleyen kolejde basketbol, voleybol ve futbol sahasının yanı sıra ve tenis kortu da bulunuyor. Dansa ve spora ilgisi olan öğrenciler için dans ve spor kulüpleri faaliyet gösteriyor. Müzik odasında enstrüman eğitimleri veriliyor. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü kolejde alternatif tarımla ilgilenmek isteyen öğrenciler için de ayrı alanlar mevcut. Modern binalardan oluşan kolejde öğrencilerin sağlığı için de hiçbir detay atlanmamış. Geniş ve ferah yemekhanelerde öğrenciler günlük besin değerine uygun çıkan menülerle besleniyor. Yıl içinde müfredata uygun geziler düzenlenirken birçok dalda turnuvalar da gerçekleştiriliyor.
 
ÇİFT DİPLOMA HAKKI
Kolejin en büyük avantajlarından biri ise mezun olan öğrencilere çift diploma hakkı vermesi. Okulda eğitim gören öğrenciler 2 yabancı dil öğrenme avantajından da faydalanabiliyor. Öğrenciler için okulda sık sık motivasyon yükseltici konferanslar düzenleniyor.Yeniliklere açık kolejde Singapur Matematiği’nin işlendiği bir Matematik Müzesi’de bulunuyor. Aylık deneme ve tarama sınavları yapılırken, öğrenciler rehberlik hizmeti de alabiliyor.
 
HER ÖĞRENCİYE AYRI ÖZEL İLGİ
Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Deniz, bir adım öteye taşıyan kolejden tüm öğrencilerin yararlanması için özel kayıt fırsatların olduğunu belirtti. Deniz “Bizim için her öğrenci eşit. Ekonomik durumu yetersiz olan öğrenciler için kayıt döneminde özel indirim fırsatları sunuyoruz. Özellikle 9’ncu sınıf öğrencilerinin geleceklerini şekillendirmeleri için kolejimizde okumaları büyük avantaj. 30 Temmuz’a kadar devam eden kayıt fırsatları için tüm veliler ve kıymetli çocukları okulumuza davetli” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku