Eğitim:
banner175
Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü'nde yenilikçi eğitim, evrensel ölçekte başarı
Mektebim Koleji ve Pusulam Koleji dönem başında yollarını birleştirmiş, Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü olarak Denizli eğitimine katkı sağlamaya başlamışlardı. Sağladıkları avantajlar ve ileri seviyedeki eğitimleriyle, Denizli’de yeni bir soluk oluşturdular.
 
Mektebim Koleji adını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Millet Mektepleri’nden alıyor. Kolejde Atatürk’ün ışığı doğrultusunda çağdaş eğitim veriliyor. Her öğrenciye ayrı ayrı ilgi gösterilen kolejde, öğrenciler için en iyi gelecek hazırlanıyor. Kolejde anasınıfından üniversiteye kadar nitelikli eğitim veriliyor.
 
ÇİFT DİPLOMA HAKKI
Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü’nden mezun olan öğrenciler çift diplomayla mezun olma hakkına sahip olacak. Dünya çapında eğitim veren kolejin Kanada ve Amerika’da da kampüsleri bulunuyor. Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü’nden mezun olup yurt dışında okumak isteyen öğrenciler için de kolej burs kazanmalarında avantaj sağlıyor.
 
VELİLER VE ÖĞRENCİLER MEMNUN
Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Deniz, velilerden ve öğrencilerden çok güzel geri dönüşler aldıklarını belirtti. Deniz “Öğrencilerimizin hayatını şekillendirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Velilerimiz ve öğrencilerimizden çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bize çocuklarını koşulsuz emanet eden velilerimiz memnun etmek, bizi de çok sevindiriyor. Ortada büyük bir emek var” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku