Eğitim:
banner175
Meslek liselerini Avrupa'ya açacak girişim
Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde görev yapan idareci, meslek ve İngilizce öğretmenlerinden oluşan 120 kişilik gruba, Erasmus + KA102 Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personelin Öğrenme Hareketliliği Proje Yazma Eğitimi ve danışmanlık hizmeti verilmesi konusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile GEKA arasında Valimiz Hasan Karahan’ın katılımıyla Teknik Destek Protokolü imzalandı.
 
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine; Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, GEKA Genel Sekreter V. Özgür Akdoğan ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ekici katıldı.
 
Protokol töreninde konuşan Karahan; “ GEKA ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Projesi ile karşınızdayız. Mesleki Eğitime önem veriyoruz. Çünkü mesleki eğitimin en iyi şekilde yapılması Memleketin sanayisi için önemli. Şehrimiz bir sanayi şehri dolayısıyla bu iş birliğinin hem İl Milli Eğitim Müdürlüğü hem GEKA hem de asıl sanayici ve onların temsilcisi Odalarla birlikte yapılması gerekiyor. Güzel bir iş birliğimiz var, bu proje de bir yansıması. İnşallah bu projede öncü olacak örnek olacak. Emeği geçenleri kutluyorum. Başarılı bir proje olacağına inanıyorum. Hayırlı olsun” dedi.
 
Projenin amacı şu:
İmzalanan protokol ile Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde görev yapan idareci, meslek ve İngilizce öğretmenlerinden oluşan 120 kişilik gruba Erasmus + KA102 Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personelin Öğrenme Hareketliliği proje yazma eğitimi ve danışmanlık hizmeti verilmesi planlanmaktadır.
 
“Meslek Liseleri Proje Yazıyor” protokolü kapsamında yapılacak olan eğitimler; programın tanıtılması ile başlayacak, proje hazırlama aşamalarının uygulamalı anlatımı ve ardından eğitim alan öğretmenlerin yazmış oldukları projelerin sunumu ve üzerinde gerekli dönütlerin sağlanması ile 5(beş) gün içinde tamamlanacak. Ayrıca yapılan Protokol, mesleki eğitim veren okulların yapacak oldukları Erasmus+projelerine son şeklini vermeleri için danışmanlık hizmetini de kapsamaktadır.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku