Eğitim:
banner175
Meslek liselerinin birincilerine altın ödülü
Mesleki ve Teknik Anadolu liselerinde alanlarını birincilikle bitiren öğrenciler için Denizli Valilik Konferans Salonu'nda tören düzenlendi. Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Yönetim Kurulu üyeleri, öğrenciler ve davetliler törene katıldı. Törende konuşan Vali Karahan, meslek liselerinin önemine vurgu yaparak, ülkelerin gelişmesinde ve kalkınmasında sanayileşmenin temel unsuru olan bilgi, beceri ve iş alışkanlıklarına sahip yüksek verimi gerçekleştirecek kalifiye insan gücünün yetiştirilmesi gerektiğini söyledi.
 
Günümüzde, hızlı teknolojik değişme ve dünya düzeyindeki yapılaşma değişiminde Mesleki Teknik Eğitimin öneminin çok büyük olduğu ifade eden Karahan, "Devletimizin de bu konuda ciddi gayretleri var. İnanıyoruz ki sanayi ve eğitim işbirliği olursa memleketimizin gelişmesi, memleketimizin büyüyüp kalkınması da daha kolay olacaktır. Denizlimiz bir sanayi şehri böyle olunca da bu işbirliği daha da bir önem kazanıyor. Sanayicilerimiz de bu konuda çok ilgililer. Gayretleri ile bizi teşvik edip, birlikte bir şeyler yapalım diyerek bu işbirliğinin en güzel örneklerini gösteriyorlar. Onun için ben bu konuda her türlü adımı, hem şahsen hem de kurum olarak destekliyorum. Denizli'mizin sanayi anlamında daha da büyümesi için elimizden geleni yaparak, Bölgemizde ilk sıralarda yer almasını sağlayacağız" dedi.
 
 Törenin sonunda geçen yıl 2016-2017 eğitim-öğretim yılında Denizli'de Mesleki ve Anadolu Teknik liselerinde alanlarını birincilikle bitiren öğrenciler Halil Karpuz, Metehan Akkoç, Batuhan Gündüz, Ali Rıza Kayacan, Abdulkadir Koşun, Furkan Ayko, Uğur Bozkaya, Murat Karahan, Hakkı Bayram ve Fahri Başer'e altın ve plaket ödülleri Vali Karahan ve MAKSİAD üyeleri tarafından verildi. Ramazan ÇETİN / DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku