Eğitim:
banner175
Miniklerden örnek davranış
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 7’den 70’e tüm hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu öğrencileri, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmayı öğrenebilmeleri için gerçekleştirilen Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Sevgi Elini ziyaret etti. Minik öğrenciler ziyarette ihtiyaç sahibi akranları için biriktirdikleri kıyafet ve eşyaları Sevgi Eline teslim etti. Yardım malzemelerinin teslimine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, Hayme Hatun Anaokulu Müdürü İlkay Şahin Çağırıcı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
 


Küçük yüreklere teşekkür
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, yaşıtlarına yardım eden miniklere teşekkür ederek, öğrencilere paylaşma ve dayanışmanın önemini anlattı. Hayme Hatun Anaokulu Müdürü İlkay Şahin Çağırıcı ise, kampanyaya katılan miniklerin yardımlaşmanın sorumluluğu ile büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, projeye destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku