Eğitim:
banner175
Öğrenciler için harika bir 'Maker' etkinliği
Türkiye’nin önde gelen maker eğitmenlerinden, Yrd. Doç. Dr. İsmail Ovalı’nın Pamukkale Üniversitesi Teknokent’te kurduğu NCT Mucit Atölyesi,  Denizli Çözüm Kolejinde öğrencilere 3D (3 boyutlu) Tasarım Ve Kodlama Etkinliği düzenledi.
 
Etkinlikte çocuklar 3D yazıcılar ile tasarlanan ürünlerin gerçeğe dönüşme sürecini hayranlıkla gözlemledi. Çocuklar, hayal ettikleri şeylerin gerçeğe dönüşmesini ve harek etmesini büyük bir ilgiyle izledi.
Yrd. Doç. Dr. İsmail Ovalı en büyük amaçlarının Denizli’de çocuklara farklı bir bakış açısı kazandırarak onların gerçek yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu belirtti.  Öğrenciler ayrıca etkinlikte Maker uygulamaları gerçekleştirdi.
 
Denizli Çözüm Koleji Kurucularından İsmail Kıyak öğrencilerin yeteneklerinin orta öğretim ve lise düzeyinde belirlenmesinin çok önemli olduğunu belirtti. Ayrıca amaçlarının öğrencilerin teknolojinin gereksinimlerini erken yaşlarda kazanarak daha başarılı bir kariyere sahip olmalarını sağlamak olduğunu belirtti.





banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku