Eğitim:
banner175
Öğrenciler karnelerini Vali Karahan'dan aldı
Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulun’da düzenlenen karne dağıtım törenine; Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
Burada sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Hasan Karahan, karneleri sınıf öğretmenlerinden alarak heyecanlı bir şekilde bekleyen öğrencilere dağıttı. Renkli anların yaşandığı karne dağıtım töreninde Vali Karahan, öğrencileri başarılarından dolayı kutladı. Öğrencilerin ve velilerin fotoğraf çektirme isteğini de kırmayan Vali Karahan, öğrencilerden yarıyıl tatilini bol bol kitap okuyarak ve dinlenerek geçirmelerini istedi.
 
Karnelerin dağıtımından sonra satranç turnuvasında madalya kazanan öğrencilere ve “Kütüphanemi Seviyorum Projesi” kapsamında en fazla kitap okuyarak ödül almaya hak kazanan öğrencilere ödülleri Vali Karahan tarafından verildi.
 
Ödüllerin verilmesinin ardından öğrenciler tarafından hazırlanan karne konulu Hacivat Karagöz gösterisini izleyen Vali Karahan daha sonra “Kardeşim de Giysin” Projesi kapsamında oluşturulan sosyal alanın açılışını gerçekleştirdi. Öğretmenlerle hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program sona erdi.
 
İlimizde bulunan 187 bin 658 öğrenci ve 14 bin 355 öğretmen 2017-2018 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamladı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku