Eğitim:
banner175
Öğrenciler, turizmcilerle buluştu
PAÜ Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü son sınıf öğrencileri Kongre ve Fuar Yönetimi dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Serap Alkaya yürütücülüğünde sektör temsilcileriyle buluşmaya devam ediyor. Corendon Bodrum Operasyon Müdürü Ufuk Orhan Dağ, Corendon Marmaris Bölge Müdürü Ali Koşuk ve Corendon Bodrum Bölge Müdürü İsmail Çoban'ı ağırlayan öğrenciler sektörü uzmanlarından dinledi. 
 
İlk olarak öğrencilere tecrübelerini aktaran Corendon Marmaris Bölge Sorumlusu Ali Koşuk işini severek yapmanın öneminden bahsetti. Başarının anahtarının sabır olduğunu vurgulayan Koşuk, “Turizm’de sabırlı olursanız; işinizi takip ederseniz ve doğru zamanda, doğru yerde olmayı bilirseniz en üst düzeye gelirsiniz. Sabretmek ve planlı olmak çok önemlidir.” dedi.
 
Anadolu turlarındaki fiyat politikasından da bahseden Koşuk, fiyat artışının talepleri azaltacağı gerekçesiyle fiyatları düşük tuttuklarını anlattı.
 
Corendon Bodrum Operasyon Müdürü Ufuk Orhan Dağ ise operasyonun önemini ve süreçlerini anlattı. Memnuniyeti kazancın önünde tuttuklarını ifade eden Dağ, şöyle konuştu: “Maddi kazanç bir operasyonda en önemli şey değildir. Operasyon sonunda geri dönüşlerin olumsuz olmaması, misafirlerimizin, rehberimizin ve tedarikçi firmalarımızın memnuniyetleri çok daha önemlidir.”
Soru-cevap bölümüyle tamamlanan söyleşinin ardından konuklar öğrencilere Bodrum ve Marmaris’te iki gün tatil hediye etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku