Eğitim:
banner175
Öğrenciler yeni yurda bayıldı
Denizli’de artan öğrenci sayısına paralel olarak doğan yurt ihtiyacını kapatmak için yapılan projelerden biri olan Zeytinköy’deki Prof.Dr. Cevat Akşit erkek öğrenci yurdu hizmete girdi. Bu yıl başında inşaatı başlayan yurt, yeni öğretim dönemine yetişti, öğrenciler yerleşti.
 
4 bloktan oluyan ve 1758 öğrenci kapasiteli olan yurdun açıldığı müjdesini Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik verdi. Yurt isteyen öğrencilerin tercih edebileceği yurt çok beğenildi. Dev öğrenci tesisi okula yakın oluşu ve mimarisi ile öğrencilerden tam not aldı.
 
Yurtta sadece erkek öğrenciler kalabiliyor. Top fakültesi öğrencilerine 2, diğer öğrenciler ise 4’er kişilik odalarda kalıyor. Devletin ‘özel yurt’ statüsünde öğrenci kabul ettiği yurt için aylık 219 lira ödemek gerekiyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku