Eğitim:
banner175
Öğrenciler; 'Yerim seni TEOG' temalı partide stres attı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri, 26-27 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavı öncesinde farklı bir etkinliğe imza attı. Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 10 Bilgi Evi ve Kurs Merkezinde öğrenim gören yaklaşık 300 öğrenci sınav öncesi stres attı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarında bir araya gelen öğrenciler kendileri için düzenlenen moral ve motivasyon etkinliğinde üzerinde "Yerim seni TEOG" yazılı pastaları kesti.
 
Pastalarını öğretmenleri yedirdi
 
Pastalarını yıl boyunca birlikte emek harcadıkları öğretmenlerinin elinden yiyen öğrenciler Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçılarının kendileri için düzenlediği mini konserde gönüllerince eğlendi. Etkinlikte öğrencileri, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ile Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğretmenleri yalnız bırakmadı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku