Eğitim:
banner175
Öğrencilere, Denizli'ye uyum dersi
Bu kapsamda ilk olarak 14 -18 Ağustos tarihleri arasında Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Merkez tarafından ‘Yeni Kayıt İrtibat Masası’ kuruldu. Bu masada gönüllü öğrenciler beş gün boyunca yeni kayıt için gelen öğrencilerin sorularını cevapladılar. Kayıt işlemlerini gerçekleştirmek üzere üniversitenin tahsis ettiği servislerle kampüse yönlendirilen yeni öğrenciler, ilgili birimlerde ve PAÜ Rektörlük giriş katında oluşturulan alanda kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra, Ay Kafe önünde kurulan bilgilendirme masalarından üniversite hakkında merak ettikleri detay bilgileri edinerek, tekrar servislerle dönüş için terminale ulaştırıldılar. Merkez Müdürü Doç. Dr. Hülya Şahin Baltacı, öğrencilerin terminalden karşılanmalarının ve akıllarına takılan sorulara ilk elden cevap bulabilmelerinin üniversiteye uyum sağlama sürecinde ilk adım olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

İkinci adımda ise PDREM, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulundan gelen öğretim üyeleri, araştırma görevlileri, uzmanlar ve öğretim görevlileri ile “Formatör Bilgilendirme Toplantısı” düzenledi. Bu toplantıda tüm fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokullarında kullanılacak çerçeve oryantasyon programının içeriği, üniversite ve kampüsü tanıtan ve bu yıl ilk kez basılan oryantasyon kitapçığı ve Denizli tanıtım broşürü hakkında bilgi verildi. Formatörler daha sonrasında kendi birimlerinde oryantasyonda görev alacak öğretim elemanları ile toplantılar gerçekleştirdi. PDREM tarafından hazırlanan dokümanlar tüm birimlere ulaştırıldıktan sonra,  bölümler ve anabilim dalları kendi oryantasyon toplantılarını düzenleyerek öğrencilerin üniversiteye ve Denizli’ye uyumlarını kolaylaştırmaya yönelik bilgiler verdi ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. 2017-2018 eğitim öğretim yılında PAÜ’ye katılan yeni öğrenciler oryantasyon programına yoğun ilgi gösterdiler ve yapılan memnuniyet anketinde programdan fayda sağladıklarını sıkça dile getirdiler.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku