Eğitim:
banner175
Öğrencilerin yarıyıl tatili başladı
2019-2020 eğitim öğretim yılı 1. yarıyılının sona ermesiyle Denizli’de 187 bin 682 öğrenci karnelerini alarak tatile çıktılar. Vali Hasan Karahan,  öğrencileri bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmayarak karnelerini dağıttı.
 
Akkonak Mahallesinde bulunan Merkezefendi İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine; Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
Karne Dağıtım Töreninde Türkiye Akıl Oyunları Yarışmasında Takım olarak Türkiye 3. Ve Bölge birincisi olan öğrenciler Mehmet Yiğit Çelik ve Nisa Küçükşahal ile sınıflar arasında bir dönemde en çok kitap okuyan öğrencilere ödülleri Vali Hasan Karahan tarafından verildi.
 
Vali Karahan, karneleri sınıf öğretmenlerinden alarak heyecanlı bir şekilde bekleyen öğrencilere dağıttı. Renkli anların yaşandığı karne dağıtım töreninde; Vali Karahan, öğrencilerden yarıyıl tatilini bol bol kitap okuyarak ve dinlenerek geçirmelerini istedi.
   
Denizli’de 187 bin 682 öğrenci ve 14 bin 454 öğretmen 2019-2020 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamladı.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku