Eğitim:
banner175
Öğrenim yardımında başvurular devam ediyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl lise ve dengi okullarda eğitim alan öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği öğrenim yardımlarında başvurular devam ediyor. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği eğitim yardımı başvuruları 7 Ekim 2016 tarihinde sona erecek. Müracaatların ardından başvurusu değerlendirilen 3 bin öğrenciye Eylül 2016-Haziran 2017 arasında 10 ay boyunca aylık 80 lira öğrenim yardımı yapılacak. 7 Ekim tarihinden sonra öğrenim yardımı başvuru dilekçelerinin kabul edilmeyeceği vurgulanırken, öğrencilerden kendilerinden istenen evrak ve bilgi konusunda hassasiyet göstermeleri gerektiği kaydedildi.
 
Aranan şartlar
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına başvuru yapabilecek öğrencilerden; T.C. vatandaşı olması, ekonomik durumunun iyi olmaması, devam ettiği okuldan disiplin cezası almamış olması, açık öğretim öğrencisi olmaması, Büyükşehir Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde oturuyor olması, özel ve paralı okullarda okumuyor olması (Yüzde 100 burslu okuyanlar hariç), başka kurum ve kuruluştan burs almıyor olması ve eksik evrakla başvuru yapmama şartları aranıyor.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku