Eğitim:
banner175
Öğretmenler Günü kutlaması
Denizli Valiliği önünde 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında çelenk sunma töreni yapıldı. Törende, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'un Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı, akabinde İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunma töreninin ardından Pamukkale Halk Eğitim Merkezi'nde kutlama programı düzenlendi.
 
Kutlama programı, açılış konuşmalarının ardından halk oyunları ekibinin gösterisiyle başladı. Emekli olan ve mesleğe yeni adım atan öğretmenler adına konuşmalar yapıldı. Öğretmenler günü ile ilgili düzenlenen şiir kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere protokol üyelerdi tarafından ödülleri takdim edildi. Ardından emekliliğe ayrılan öğretmenlere şilt ve hizmet şeref belgeleri verildi.
 
Kutlama programında konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaparak, "Bugün, geleceğimizin teminatı gençleri yetiştirecek olan öğretmenlerimizin günü. Eğitim halkasında bulunan herkese büyük görevler düşüyor. Öğretmenlerin gayretiyle Türkiye daha da ileriye gidecektir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi, muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için çok çalışmalıyız. Mesleğe yeni katılan arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum. Görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum" diye konuştu.
 
Kutlama etkinlikleri kapsamında, mesleğe yeni başlayan öğretmenler, coşku içerisinde öğretmen yeminini etti. Program, öğretmenler korosunun seslendirdiği şarkılarla sona erdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku