Eğitim:
banner175
Okul müdürlerine ‘çocuk kaçırma' uyarısı
Pamukkale Halk Eğitim Merkezindeki toplantıya Pamukkalme ve Merkezefendi’deki okulların müdürleri katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz müdürlere şu talimatları ve bilgileri verdi:
 
ÇOCUK KAÇIRMA OLAYLARI
Son günlerde ülke genelinde çocuk kaçırma olaylarını duyuyoruz. Bu konuda emniyetle birlikte her türlü tedbiri alıyoruz. İlçe müdürlükleri ile nöbetçi emniyet amiri numarasını paylaştık. Şüphelendiğiniz veya şüphe verici herhangi bir durumda direk bizle ve nöbetçi emniyet amiri ile irtibata geçmeniz çok önemli.
 
DEĞERLERİMİZ: DEMOKRASİ
2016-2017 eğitim öğretim yılı değerler eğitimi çalışmalarımız başladı. Kasım ayı konumuz Demokrasi’dir. Çocuklarımızı değerlerimizle yetiştirdiğimiz sürece zengin kültürümüz her daim dinamikliğini koruyacaktır.
 
ÇEVRE DUYARLILIĞI
Çevre duyarlılığı için Büyükşehir Belediyemiz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa “Atık Pil” ve Atık Yağ” toplama projelerini hayata geçireceğiz.


 
İDEALİST ÖĞRETMEN
Sizlerin nezdinde tüm öğretmenlerimize sesleniyorum  “İdealist” olun. Öğretmenlerimiz iddialı olurlarsa eğitim kalitesi ve standarttı her zaman yukarı ivmeli olur. Başarıyı Artırma projemiz devam ediyor. Aynı zamanda “Yetiştirme Kurslarımızda” öğrencilerimize ücretsiz olarak verilmektedir.
 
TEKLİ EĞİTİM ÇALIŞMALARI
Devletimizin eğitim stratejileri doğrultusunda tekli eğitime geçme için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda hayırseverlerimizin büyük destekleri var. Sayın Valimizin ilimizde göreve başladığı günden bu güne hayırseverlerle 13 protokol imzaladı. Bu protokollerin eğitime katkısı yaklaşık 21 milyon lira civarındadır.
 
TEMATİK LİSE PROJESİ
Büyüyen sanayi ve ekonomimizin en büyük ihtiyacının eğitimli ara eleman olduğu bu dönemde meslek liselerinin öğrenci ve veliler bazında popülerleşmesi için tanıtıma ağırlık vereceğiz. Ayrıca bakanlığımız yeni bir meslek lisesi modeli üzerinde çalışmakta. Bu da “Tematik Meslek Lisesleri”dir. Yani tek bir alanda eğitim veren liseler olacak. Bu alanlarda kendi içerisindeki dallarında uzmanlaşmaya gidilecektir. Ülke genelindeki 19 pilot il arasında bizde varız. Alt yapı çalışmalarına en kısa zamanda başlayacağız” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku