Eğitim:
banner175
Okul servisleri özel ekiple denetlenecek
Okulların açılmasıyla Denizli Emniyet Müdürlüğü de harekete geçti. Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; alınan önlemler ve yol haritası hakkında bilgiler aktarıldı.
 
Denizli Emniyet Müdürlüğü, “Okulların açılmasından dolayı, öğrencilerimizin daha güvenli bir trafik ortamında okullara gidip gelmelerini sağlamak için, öğrencilere ve okul servis aracı sürücülerine yönelik olarak, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine ağırlık verilerek, ekiplerimizce okul giriş/çıkışlarında gerekli trafik tedbirlerinin alınması sağlanacaktır” dedi.
 
Emniyet, özel ekip kurulduğunu ve denetimlerin daha sık yapılacağını bildirirken, “Okul Servis araçlarının denetimi ile ilgili olarak, müdürlüğümüzce özel denetim ekibi oluşturularak, okul servis araçlarının, yönetmelik hükümleri doğrultusunda denetimlerinin yapılması sağlanacak ve bizzat okullara gidilerek okul müdürlükleri ile koordineli olarak öğrencilere eğitim verilmesi sağlanacaktır” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku