Eğitim:
banner175
Okullar arası halk dansları finali Denizli'de
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Halk Oyunları Federasyon Temsilciliğinin organizasyonunda 8 Nisan Cumartesi günü Okul Sporları Yıldızlar Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası Denizli’de gerçekleşecek. Finale kalmayı başaran 22 ilden 28 takım saat 11.00de başlayacak bu şölende sırayla sahne alacak.  
 
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Yarışmanın yapılacağı Gümüşlerde bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Yarışmaya katılacak 580 sporcunun yanı sıra sporcu aileleriyle birlikte yaklaşık 3000 kişinin tribünde yer alması bekleniyor.
 
DENİZLİ’Yİ 3 TAKIM TEMSİL EDECEK
Finallere ev sahipliği yapacak Denizli’yi şampiyonada 3 ekip temsil edecek. Geçen sezon Türkiye Şampiyonu olan Sarayköy Atatürk Ortaokulu, Pamukkale Atatürk Ortaokulu ve Buldan 4 Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu ekipleri yarışmada sahne alacak.
 
İBANOĞLU’DAN HALK OYUNLARI ŞÖLENİNE DAVET
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, halk oyunlarının kültür ve medeniyetler beşiği olan yurdumuzun ne kadar önemli bir zenginliğe sahip olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Halk Oyunları Türkiye Şampiyonasına en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını kaydeden İbanoğlu, Anadolu’nun tüm renklerinin buluşmasında yarışacak takımlara başarılar diledi ve herkesi bu şöleni izlemeye davet etti.
 
08 Nisan Cumartesi günü 11.00-19.00 saatleri arasında yapılacak yarışmada, ekiplerin uyum ve performanslarına göre, halk oyunları milli hakemlerinden oluşan jüri tarafından puanlama yapılacak ve şampiyonlar belli olacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku