Eğitim:
banner175
Okulların halk dansları şampiyonları kupa aldı
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Halk Oyunları yarışmaları 16 Şubat Cumartesi günü Gümüşler’de bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yapıldı. Sezon boyunca bugüne hazırlanan ekipler, sahnede en iyi performansını ortaya koymak için yarıştı.
 
 
EKİPLER BÜYÜLEDİ
Seremoni ile başlayan Halk Oyunları yarışmasında düzenlemeli ve düzenlemesiz kategorilerinde ekipler sırayla sahne aldı. Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yarışan sporcuları, aileleri ve yakınları tribünlerden destekledi.
 
JÜRİ KARAR VERMEKTE ZORLANDI
Yarışmada ekiplerin uyum ve performanslarına göre halk oyunları hakemlerinden oluşan beş jüri tarafından puanlama yapıldı. Her biri birbirinden etkileyici performansa sahip ekipler karşısında jüri karar vermekte zorlandı. Kategorilerin sonunda açıklanan sonuçlarla dereceye giren okullar büyük mutluluk yaşadı.
 
İBANOĞLU “HALK OYUNLARI ZENGİNLİĞİMİZİN BİR GÖSTERGESİ”
Organizasyona ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu programın açılış konuşmasında sporculara başarılar diledi. Kültür ve medeniyetler beşiği ülkemizin halk oyunları ile ne kadar önemli bir zenginliğe sahip olduğunun altını çizen İbanoğlu, aylarca bugüne hazırlanan çocukları destekleyen öğretmenlere, idareci ve ailelere teşekkür etti.
 
İŞTE ŞAMPİYONLAR
Minikler Düzenlemesiz Dal
Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu
Ahmet Terzioğlu İlkokulu
 
Minikler Düzenlemeli Dal
Musa Kazım Manastır İlkokulu
Saadet Erikoğlu İlkokulu
 
Yıldızlar Düzenlemesiz Dal
Pamukkale Ortaokulu
 
Yıldızlar Düzenlemeli Dal
Pamukkale Ortaokulu
Hürriyet Ortaokulu
 
Gençler Düzenlemesiz Dal
Cumhuriyet Anadolu Lisesi
Özel Seviye Okulları
 
Gençler Düzenlemeli Dal
15 Temmuz Anadolu Lisesi
Pına Baha Abalıoğlu Lisesi
Anafartalar MTAL
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku