Eğitim:
banner175
Örnek proje Eğitim İçin El Ele Projesi'nin öğretmenleri buluştu
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından 10 yıl önce hayata geçirilen ve Türkiye’ye örnek olan Eğitim İçin El Ele projesine katılan gönüllü eğitmenler bir araya geldi. Çamlık'ta düzenlenen etkinliğe Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ve eğitmenler katıldı. Eğitim İçin El Ele projesinin bugüne kadar binlerce öğrenciye umut olduğunu ifade eden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Eğitim için el ele vereli 10 yıl oldu. 10 yıl önce sizin gibi gönüllü eğitmenlerimiz ile yola çıktık. Sizlerle beraber Türkiye’de örnek bir proje yaptık. Projemize bu yıl oldukça büyük bir ilgi var" dedi.
 
"Rol model oluyorsunuz"
 
Değirmenci, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hafta sonları kendinize vakit ayırmak varken, gençlerimiz için sabahın erken saatlerinde kalkıp akşamın geç saatlerine kadar emek harcıyorsunuz. Aslında farkında olmadan oradaki arkadaşlarınıza rol model oluyorsunuz. Sadece öğretmenlik yapma anlamında değil hayata hazırlanma anlamında da çok önemli bir proje. Ders vermenin yanı sıra iyi dostlukların oluştuğu bir ortam var. Bu projenin bir başka güzelliği de Kent Konseyimizdeki olduğu gibi gönüllülük kültürünü yaygınlaştırmak. Kent Konseyi Meclislerinde çalışan diğer arkadaşlarımız da gönüllülük esasına dayalı olarak hizmet veriyor. Sizlerde bunların faydasını her aşamada göreceksiniz."
 
"Özgüven sahibi oluyorlar"
 
Gönüllü eğitmenlerin hiçbir maddi karşılık ve beklentisi olmadığına dikkati çeken Değirmenci, "Yarın o öğrencilerimiz de bir fırsat çıktığında toplumun çeşitli katmanlarında gönüllü olarak görev alacaklardır. Sizlerin yetiştirdiği öğrenciler de gönüllük esasını öğreniyor, özgüven sahibi oluyorlar. Sizlere ve projemize her zaman destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ediyorum" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku