Eğitim:
banner175
Pamukkale Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı
Dünyada etkisi devam eden ve ülkemizde de mücadelesi süren koronavirüs önlemleri kapsamında Pamukkale Belediyesi örnek bir çalışmaya daha imza attı. İlçe genelinde yaşayan vatandaşlar için başta dezenfekte çalışmaları olmak üzere bir çok önemli projeyi hayata geçiren Pamukkale Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı. Daha önce ahşap atıkları kedi evine dönüştürerek sokak hayvanlarına sıcak yuva kurulmuştu. Aynı uygulama köpekler için de hayata geçti ve köpekler için de kulübeler yapılarak belirlenen bölgelere yerleştirildi. Pamukkale Belediyesi, koronavirüs nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan canlılara yönelik yeni bir çalışma başlattı. Buna göre ilçe genelinde bulunan yaklaşık 50 kedi evi ile sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu yerlere Pamukkale Belediyesi ekipleri mama ve su bıraktı. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde hafta sonunu kapsayan 2 günlük sokağa çıkma yasağında da Pamukkale Belediyesi sokak hayvanlarına mama ve su vermeyi ihmal etmedi. Ayrıca duyarlı bir vatandaşın Kınıklı Mahallesi’nde sokak hayvanlarına mama verilmesi talebi Pamukkale Belediyesi ekipleri tarafından gece yarsında yerine getirildi. 
 
SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZI UNUTMADIK 
 
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, koronavirüsle mücadeleye her yönüyle devam ettiklerini belirterek, “Bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Tüm imkanlarımızla bu sıkıntılı zamanda yapılması gereken ne varsa yapıyoruz. Bunun yanında sokaktaki dostlarımız olan sokak hayvanlarını da unutmadık. Pamukkale Belediyesi olarak daha önce ahşap atıklardan onlar için yuvalar yapmıştık. Koronavirüs nedeniyle sokak hayvanları yiyecek bulmakta zorlanıyor. Bu düşünceden yola çıkarak ilçe genelinde yaklaşık 50 noktada yer alan kedi evlerimiz ile belirlediğimiz noktalara mama ve su bırakarak sokaktaki dostlarımızı da yalnız bırakmıyoruz. Ayrıca kedi evindeki uygulamayı köpekler için de hayata geçirdik. Artık ahşap atıklardan köpek kulübesi de yapmaya başladık. Hafta sonundaki sokağa çıkma yasağında da sokak hayvanlarının aç kalmaması için ekiplerimiz onlara mama ve su temin etti. Devletimiz tüm imkanlarıyla koronavirüs ile mücadeleye devam ediyor. Bu mücadeleyi milletimizin de desteği ile birlikte kazanacağız” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku