Eğitim:
banner175
Pamukkale Üniversitesi'nde kitap satış noktası açıldı
Açılışa, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Osman Çiftçi, PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı, PAÜ Yönetim Kurulu Üyeleri, Sosyal Tesisler İktisadi İşletme Müdürü Doç. Dr. İlyas Çelik, daire başkanları ve yetkililer katıldı.
 
Kurdele kesiminin ardından heyet, kitap satış noktasını gezip kitapları incelerken, ilk alışverişi de Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ yaptı.
 
İlk olarak dünya klasikleri, farklı türlerden güncel kitapların yer aldığı, 2 bin kitapla hizmete açılan kitap satış noktasında PAÜ Logolu kırtasiye malzemeleri de satışa sunuldu. PAÜ Kitap Satış Noktası’ndan alışveriş yapan herkes alışveriş fişi ile PAÜ Kafe’den bir adet ücretsiz kahve alabilecek. İlerleyen zamanlarda kitap satış noktasında sınavlara hazırlık kitapları, ders notları ve öğretim üyelerinin önerdiği ders kitapları da yer alacak. En çok okunan kitap listelerinin sık sık yenileneceği kitap satış noktası, öğrencilere kaynak temininde kolaylık sağlayacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku