Eğitim:
banner175
PAÜ ilçe okullarında mezuniyet coşkusu
Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu, 22. dönem mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı. 
Konferans salonunda düzenlenen mezuniyet törenine, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü, Prof. Dr. Sami Gökhan Özkal, Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Dündar Kök, Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu Çivril Yurt Müdürü Mehmet Kırboğa, Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan ile  akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin aileleri katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören açılış konuşmalarıyla devam etti.  Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ve tüm mezunlara ödülleri ve belgeleri takdim edildi. Tören, mezun öğrencilerin kep fırlatmalarıyla devam etti.
 
Törenin ardından tüm davetlilerin, akademik, idari personelin ve öğrencilerin katılımıyla kokteyl gerçekleşti.
 
 

HONAZ MESLEK YÜKSEKOKULU
Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu (Honaz MYO) 2017-2018 Akademik Yıl mezunlarını düzenlediği coşkulu tören ile uğurladı.
Törene; 64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Honaz Kaymakamı Zafer Öz, Honaz MYO Müdürü Doç. Dr. Burak Çamurdan, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, mülki amirler, akademisyenler, mezun öğrenciler ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Pamukkale Üniversitesi, Honaz ve Honaz MYO tanıtım videolarının izlenmesi ve açılış konuşmaları ile devam etti.
Mezun öğrenciler adına konuşma yapan okul birincisi Gülhan Aydoğdu: “Atatürk'ün 'Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar.' sözünün ışığında, bizim burada asıl bulunma amacımız ülkemize faydalı, üretken, geleceği parlak, yalnızca kendine ve ailesine değil topluma faydalı bireyler olarak yetişmekti. Değerli hocalarımızın desteğiyle kendi alanlarımızda ve iş yaşamı hakkında pek çok şey öğrendik. Bunun için herkes adına değerli hocalarımıza teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.
Honaz MYO Müdürü Doç. Dr. Burak Çamurdan ise yaptığı konuşmada “Meslek Yüksekokulumuz Pamukkale Üniversitesine bağlı olarak 2000-2001 öğretim yılında öğretime başlamıştır. Halen 4500 civarında öğrencimiz Yüksekokulumuza kayıtlıdır. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve yönetiminin desteğine, Honaz’ın mülki idare amirlerine, mesai arkadaşlarıma, anne ve babalara ve öğrencilere her zaman destek olan Honaz halkına çok teşekkür ediyorum” dedi. Doç. Dr. Çamurdan ayrıca mezun öğrencilere de seslenerek;  “Okulumuzda aldığınız eğitim yaşam boyu size destek olacaktır. Burada öğrendikleriniz ve kazandığınız beceriler her zaman yolunuzu açacaktır. Umudunuzu kaybetmeyin. Unutmayın ki iyi bir okuldan mezun oldunuz. Hepinizin yolu açık olsun” diyerek sözlerini tamamladı.
Törende konuşma yapan Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu: “Honaz’ın bugünlere gelmesinde yüksekokulun çok önemli bir payı bulunuyor. Honaz da yaşayan herkes okulumuz için elinden gelen desteği hiçbir zaman esirgemediler. Okulumuz ilçemiz için her zaman gurur kaynağı olmuştur. Bunun sonucunda da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın son Denizli mitinginde Denizli’ye ikinci bir üniversite açılacağını ve bunun da Honaz’a yapılacağını söylemesinin Honaz ilçemiz açısından çok değerli olduğunu gördük. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor, çok teşekkür ediyorum “ dedi. 
Honaz Kaymakamı Zafer Öz ise Honaz MYO’nun ilçe için bir değer olduğunu ve başarılarıyla takdir topladığını belirterek, başta kaymakamlık olmak üzere tüm mülki amirlerimizle her zaman okulumuzun yanında olduk. Honaz MYO yaptığı ve geleneksel hale getirdiği birçok etkinlikle örnek bir okul olduğunu, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkısının azımsanamayacak kadar fazla olduğunu ifade etti.
64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu konuşmasında, mezun öğrencilere öğütler vererek kendilerini sürekli geliştirmelerini, fırsat buldukça yurt dışına giderek dünyayı tanımalarını istedi. Dr. Ramazanoğlu ayrıca Denizli’deki ikinci üniversitenin Honaz’a yapılacak olmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi ve sanatçı Hakan Eyiden konseriyle öğrenciler mezuniyet coşkusunu yaşadılar. Kep atma töreniyle mezuniyet programı sona erdi.

 

TAVAS MYO'DA MEZUNİYET
Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu, Tavas MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni ile mezun öğrencilerini uğurladı.
Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Hıra, Tavas İlçe Emniyet Müdürü Tolga Adagülü, Tavas Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdulvahap Özcan ve ilçe protokolünün diğer üyelerinin katılımıyla gerçekleşen törene, yüksekokulun akademik ve idari personelinin yanı sıra mezun olan öğrencilerin aileleri de katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Pamukkale Üniversitesi’nin tanıtım videosunun izlenmesi, mezun olan öğrencilerin gerçekleştirdiği müzik dinletisi ile devam etti. Yüksekokulu 1.’likle bitiren Gülşah Öncel’in tüm öğrenciler adına yaptığı veda konuşmasından sonra Yüksekokul Müdürü Sayın Doç. Dr. Abdulvahap Özcan, tüm katılımcılara yönelik bir konuşma gerçekleştirdi ve mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar diledi.
Yüksekokul 1.’sinin mezuniyet kütüğüne plaket çakmasının ardından, dereceye giren öğrencilere ve tüm mezunlara ödülleri ile belgeleri, protokol üyeleri ve yüksekokul öğretim elemanları tarafından takdim edildi. Mezuniyet heyecanını doyasıya yaşandığı tören, mezun öğrencilerin kep atmaları ve ardından öğrencilerin, aileleri ve öğretim elemanları ile toplu fotoğraf çekinmeleri ile son buldu.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku