Eğitim:
banner175
PAÜ'den bugüne kadar 170 akademisyen ihraç edildi
BBC Türkçe’nin Türkiye’de ihraç edilen akademisyenlerle ilgili hazırladığı habere göre Pamukkale Üniversitesi, 170 akademisyenle beşinci sırada yer aldı.
 
İLK SIRADA ISPARTA VAR
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nin 232 akademisyenle birinci sırada yer aldığı listede; Gazi Üniversitesi (Ankara) 225, İstanbul Üniversitesi 188 ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi 185 akademisyenle takip etti. Pamkkale Üniversitesi ise ihraç edilen 170 akademisyenle kadrosu en çok boşalan dördüncü üniversite oldu.
 
4’NCÜ SIRADA AMA, ASLINDA RAKAM YÜKSEK DEĞİL
Ancak 170 rakamı Pamukkale Üniversitesi için çok büyük bir oran değil. Çünkü PAÜ’nün resmi internet sitesinde güncel akademik personel sayısının bin 897 olduğunu görmek mümkün. Bu rakamla ihraç edilen personel 10 kişiden birine bile denk gelmiyor.
 
115’İ YARGILANIYOR
Pamukkale Üniversitesi’nde darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma ile açılan ve Denizli 5’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada rektör ve genel sekreteri dahil 73‘ü tutuklu 115 sanığın yangılanmasına devam ediliyor.
 
BBC Türkçe’de yayınlanan haberi daha detaylı okumak için lütfen linki tıklayınız.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku