Eğitim:
banner175
PAÜ'ye liselerden yoğun ilgi
Denizli Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 150 kişilik öğrenci kafilesi rehber öğretmenleri eşliğinde Pamukkale Üniversitesini ziyaret etti. Pamukkale Üniversitesinin Kınıklı Yerleşkesi’nde bulunan fakülteleri ve bölümlerini yakından tanımak amacıyla gerçekleştirilen programda öğrenciler, Teknoloji ve Mühendislik Fakültelerini ziyaret etti.
 
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın talimatıyla PAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından organize edilen ziyarette; görevlendirilen akademik personeller tarafından öğrencilere, Pamukkale Üniversitesinde yapılan eğitim ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Fakültelere yapılan ziyaretlerin ardından, PAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Merkez Yemekhane’de konuk öğrencilere öğle yemeği verildi.
Gezi ile birlikte öğrenciler, hem moral depoladı hem de üniversite hayatını yakından görme fırsatını yakaladı. Yerleşke içindeki birimleri gezen öğrenciler Pamukkale Üniversitesinin tarihi, eğitimi, öğrencilere sunduğu imkanlar, sosyal ve kültürel faaliyetler, yurt-burs olanakları ve bölümleriye ilgili bilgiler edindi. Gezi sonrası hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Pamukkale Üniversitesine hayranlıklarını ifade ettiler. Toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Denizli Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kafilesi Üniversiteden ayrıldı.
 
Pamukkale Üniversitesini, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde Aralık ayı itibariyle Türkiye genelinden, 45 okuldan yaklaşık 2 bin 500 öğrenci ziyaret etti. PAÜ’yü gezmek isteyen okullar [email protected] adresine gezi taleplerini ileterek belirlenen program çerçevesinde öğrencilerine üniversite yaşamını tanıtma fırsatı buluyorlar.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku