Eğitim:
banner175
PAÜ'ye Yeni Medya bölümü açılacak
Yönetim kurulunu tanıtarak sözlerine başlayan DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, Denizli medyası ile ilgili Rektör Bağ’a bilgi verdi. Cemiyet üyeleri için düzenlenecek eğitim projesinde Pamukkale Üniversitesi’nden destek beklediklerini belirten Boyacı, “Pamukkale Üniversitesi ülkemizin ve Denizli’nin önemli bir değeri. Cemiyet olarak işbirliği protokolleriyle hem mesleki anlamda, hem de Denizli’yi kalkındıracak projelerde birlikte hareket etmeyi arzuluyoruz. Ayrıca, İletişim Fakültesi’nde eğitim gören öğrencilerin uygulama alanları olarak medya kuruluşlarında çalışması içinde işbirliğine hazırız” dedi.
 
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ise, “Üniversite olarak eğitim başta olmak üzere her konuda desteğe hazırız. İletişim Fakültesi’ne ‘Yeni Medya’ bölümü açacağız. Hızlı gelişen teknoloji ve buna bağlı medyadaki değişim bizim bu yönde bir karar almamızda etkili oldu. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Önümüzdeki yıl öğrenci almayı arzuluyoruz. Bu yönde de sizlerin fikirlerine ihtiyacımız olacak. Yeni yönetime görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
 
Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı’ya plaket takdim etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku