Eğitim:
banner175
Pusulam Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Deniz, Mektebim Koleji Yönetim Kurulu'nda
Denizli eğitiminde akademik başarılarıyla sık sık gündeme gelen Pusulam Kolej, kısa bir süre önce kentin eğitim seviyesini daha ileri seviyelere taşımak için Mektebim Koleji ile yollarını birleştirmişti. Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü, olarak eğitimde emin ve sağlam adımlarla ilerleyecek.
 
Pusulam Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Deniz, Mektebim Koleji ile karşılıklı oluşan güven sayesinde Ege Bölgesi’nin hamiliğinin verildiğini ve Mektebim Koleji Yönetim Kurulu’na girdiğini açıkladı.
 
SERKAN DENİZ, MEKTEBİM KOLEJİ’NİN 5 YÖNETİCİSİNDEN BİRİ
Yapılan dev işbirliğiyle beraber Serkan Deniz Mektebim Koleji’ni yöneten 5 kişiden biri oldu. Deniz “Mektebim Koleji’nin 5 yöneticisinden biri oldum. Ege Bölgesi’ndeki bütün Mektebim Kolejleri artık buraya bağlı. Yönetimde olduğum için çok mutluyum. Denizli eğitimini dünyaya açacağız” dedi.
 
“AYNI KADROYLA DAHA DA GÜÇLÜ YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Serkan Deniz yapılan işbirliğinden okul kadrosunun etkilenmeyeceğini vurguladı. Deniz “Mektebim Kolejiyle birlikte bir yola çıktık, ben yönetim kurulunda yer aldım. Yapılan değişim ve gelişimde yönetim kadromuzda, öğretmenlerimizde ve sistemimizde hiçbir değişiklik olmayacaktır. Güçlerin birleşmesiyle daha çağdaş seviyeye taşıdığımız eğitim sistemimiz aynı şekilde devam edecektir. Aynı kadroyla daha da güçlü yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
 
VELİLER DE YENİ SİSTEMDEN MEMNUN
İşbirliği öncesi velilerin de tek tek görüşlerinin alındığını ifade eden Deniz, “İşbirliği kararı almadan önce velilerimizle de bir toplantı gerçekleştirdik. Tek tek görüşlerini alarak ortak bir karara vardık. Çocuklarını bize emanet eden velilerin ek isteği kadromuzun değişmemesiydi. Bu sözü yerine getirdik. Velilerimiz şu an ki sistemden çok memnun yeni sisteme tam not verdiklerini sık sık bize söylüyorlar” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku