Eğitim:
banner175
Rektör Bağ, yurtta öğrencilerle buluşuyor
Göreve geldiğinden bu yana merkez ve ilçe kampüs ziyaretleri yapan ve öğrencilerle sık sık bir araya gelen Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, bu kez öğrencilerin barınma imkanlarını yerinde görmek için Denizli’de faaliyet gösteren KYK yurtlarına ziyaretler gerçekleştiriyor.
 
Bu kapsamda ilk olarak Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu’na giden Rektör Bağ, yurt yönetimi ve öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi. KYK Bölge Müdürü Alaeddin Aktaş, PAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ozan Karaca ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Atalay Kale’nin hazır bulunduğu ziyarette, Rektör Bağ öğrencilere uzun süre sohbet etti ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.
 


Öğrencilerin eğitimi kadar barınma konusununda büyük önem taşıdığını belirten Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, “Cevat Akşit Öğrenci Yurdu’nda kalan, PAÜ’de okuyan siz sevgili öğrencilerimizle yaptığım bu kahvaltıdan çok büyük keyif aldım. Öğrencilerimizle birlikte aynı sofrada kahvaltı yapmak, o yurt havasını koklamak, yurt arkadaşlığını paylaşmak, hocanız olarak inanın beni çok mutlu etti, çok duygulandım. Beni yıllar öncesine götürdü. Ben de ODTÜ’de kısıtlı imkanlar içerisinde okuma mücadelesi veren bir öğrenci olarak ODTÜ Devlet Yurdu’nun sekizinci bloğunda kaldığım yurt hatıralarım ve arkadaşlarım gözümün önüne geldi. Dostluklar, vefa, sadakat, samimiyet hep bu mutfaklarda pişiyor. Biliyorsunuz geçen gün kamuoyuna da yansıdı. ODTÜ’de sınıf arkadaşlarım bana ziyarete geldi. İşte devletin bütçesinden kısıtlı imkanlarla o günkü yurtlardan yetişen güzel kadrolar Denizli’ye geldi. Şimdi hepsi değişik görevlerde bu devlete ve millete hizmet ediyorlar. Öncelikle bu güzel kahvaltı için hepinize çok teşekkür ediyorum. Derslerinizde başarılar diliyorum. Geçmiş yıllara göre çok daha iyi imkanlar içinde olan devletimizin yurtlarındaki hizmetlerin kıymetini bilin. Sizler bu hizmetlerin en iyisine layıksınız. Geleceğimiz ve başarılarımız için bizler sizlere zevkle hizmet etmekten mutluyuz. Sizleri seviyoruz” diye konuştu.
KYK temsilcileri, daha sonra Rektör Bağ ve daire başkanlarına yurdu gezdirdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku