Eğitim:
banner175
Şiirleri en güzel onlar okudu
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençler Arası Kültür Yarışması’nın 4 kategorisinden biri olan şiirde Türkiye’yi salladık. Kazım Kaynak Lisesi’nin iki öğrenci Çağatay Özmen ve Doğuhan Özgür Akça önce il ardından bölgede rakiplerini eleyip şampiyonluğu göğüsledi, Türkiye finalinde branşlarında başarı elde ederek Denizli’nin gururu oldular.
 
GENEL MÜDÜRÜN AÇILIŞI İLE BAŞLADI
Büyüklerde Çağatay Özmen, küçüklerde Doğuhan Özgür Akça ilde rakiplerini geride bırakarak Denizli’yi temsil etmek için İzmir’de gerçekleştirilen bölge elemelerine katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığın’ın düzenlediği ‘Gençler Arası Kültür Yarışmaları’ adı altında düzenlenen Bilgi yarışması, türkü, tiyatro ve şiir olmak üzere 4 kategoriden oluşan kültür yarışmalarının bölge elemeleri, 25 Mart Pazartesi Günü, Gençlik Merkezleri Genel Müdürü Emre Topoğlu’nun açılış konuşması ile başladı.
Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Aydın, Manisa, Muğla, İzmir ve ev sahibi Denizli olmak üzere 8 ilde ayrıca 14-17, 18-25 yaş olarak iki kategori olmak üzere gençler birbirleri ile yarıştı
 
ŞİİRLER MÜDÜR YARDIMCISININ
Özellikle şiirde büyük bir başarı gösteren Denizli, aynı okuldan Çağatay Özmen ve Doğuhan Özgür Akça Ege birinciliğini Kazım Kaynak Anadolu Lisesine kazandırdı. Özmen ve Akça yarışmaya okul müdür yardımcısı Çetin Yalçın tarafından kaleme alınan “Türk’üm ben” ve “Kan Beyaz” şiirleriyle katıldı.
 
TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
7 ayrı bölgeden farklı iki kategoride kız ve erkek olmak üzere 28 bölge şampiyonu bu kez Türkiye Şampiyonluğu için Gençlik ve Spor  Bakanlığı yerleşkesinde ter döktü. Yarışmada kendi kategorilerinde yalnız Denizli’yi değil Ege’yi temsil eden Kazım Kaynak Anadolu Lisesi öğrencilerinden Doğuhan Özgür Akça  Türkiye Şampiyonu oldu. Bir okadar başarılı olmasına rağmen Denizlili öğrenci Çağatay Özmen ise şampiyonluğun kıyısından döndü.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku