Eğitim:
banner175
Sıra anaokuluna geldi
Denizi’ye daha önce, kız meslek lisesi, ortaokul yaptırıp, bir ilkokula önemli destek sağlayan Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı, şimdi de Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu bahçesine 3 derslikli Anasınıfı yaptıracak.
Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı ile çocukları Özgür ve Mustafa Aydınlı katıldı.
Denizli’de eğitim alanında katkı sağlamaktan mutlu olduklarını söyleyen Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı; “Ülkemize sahip çıkmanın en önemli yönü eğitim ve öğretim. Elimden geldiği kadarıyla da bu işe önem veriyorum. Sayın Valimize ve Milli Eğitim Müdürümüze bu fırsatı verdikleri için teşekkür ederim. Kız yurdu yapılmasının önceliğini istiyorum. Bugün ben 200 bin lira katkı sağlayarak bunu başlatmak istiyorum” dedi.
 
Vali Altıparmak ise Hayırsever Osman Aydınlı’ya teşekkür ederek, “Denizli’de hayırsever iklimi hızla büyümeye ve hakim olmaya başladı. Başta hayırseverlerimiz olmak üzere bu işin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku