Eğitim:
banner175
TEGV'den anlamlı kampanya
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) her çocuğun hakkı olan eğitime ulaşabilmeleri için yeni ve etkileyici bir kampanya başlattı.
 
Eğitimden uzak kalan çocukların hayallerine ve ulaşmalarını amaç edinen ‘Hiç bana sordunuz mu?’ başlıklı kampanya yine destekçilerini bekliyor.
 


Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’ndan yapılan açıklamada, “Ülkemizin pek çok sorununun temelinde eğitim eksikliği yatıyor. Biz de TEGV olarak, ülkemizin eğitim sorunlarına dikkat çekmek ve eğitim alanında çocuklarımıza verdiğimiz desteği anlatmak için yeni bir kampanya başlatıyoruz” denildi.
 
Yıllardan bu yana ‘Bir çocuk değişir, Türkiye gelişir’ anlaşıyını sürdüren TEGV; açıklamasında, kampanyaya destek beklendiğini bildirdi:
Kampanyamızı; “Çocuklarımızın “Hiç Bana Sordunuz mu?” ile başlayan ve eğitim desteği sayesinde hayallerine, umutlarına daha da yaklaşabilmelerinin özlemini anlatmaları üzerine kurguladık. Desteğiniz her zaman olduğu gibi, şimdi de çok değerli. Gelin çocuklarımızın umutlarına bir kez daha destek verelim. Onları eğitimle destekleyelim;  geleceğe daha donanımlı hazırlayalım. Çünkü bir çocuk değişir, Türkiye gelişir…”
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku