Eğitim:
banner175
Tümaş Mermer'den imece okula destek
Valilik Makamında gerçekleşen protokol imza törenine; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever İşadamı Serdar Sungur katıldı.
 
Törende konuşan Vali Dr. Ahmet Altıparmak; “Serdar Bey; Tümaş Mermer Sanayi Ticaret A.Ş. adına Ceyhan Bey’in temsilcisi olarak aramızda. Tümaş’ın Denizli’de bilinen birçok hayırları var. Bu çerçevede Ceyhan Beyin daha önce; 2011 yılında Aydem Fen Lisesi’nin isim hakkı için 2 milyon 2 yüz bin TL, daha sonra 2011’de yapılan İşadamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 75 bin TL, yine 2011 yılında Aydem Fen Lisesi’nin Kapalı Spor Salonu yapımı ve 2014’de de Aydem Fen Lisesi için 200 öğrenci kapasiteli pansiyonun yapımı için eğitime katkıları olmuş. Kendilerinden Allah razı olsun inşallah. Bu yapacakları katkıyla da hayırseverler ortaokuluna 100 bin TL’lik katkıları olacak.  Bu çerçevede örnek olmalarını diliyorum” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından Denizli eğitimine destek protokolü Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve Hayırsever İşadamı Serdar Sungur tarafından imzalandı.
Pamukkale İlçesi Zeytinköy Mahallesinde yaptırılacak olan okul; 24 derslikli, bodrum+zemin+3 kat ve konferans salonundan oluşacak. Okulun yapımı için hayırseverlerimiz 100 bin lira katkıda bulunuyor.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku