Eğitim:
banner175
Türkiye'deki en aktif öğrenci topluluğu PAÜ'den
Elde edilen birincilik ödülü hakkında konuşma yapan Psikoloji ve Sanat Topluluğu Kurucu Başkanı Yiğitcan Özkan şunları söyledi: “Sene boyunca gösterdiğimiz azim ve çaba, mesleğimize duyduğumuz aşk ve birbirimize duyduğumuz güven ile Psikoloji ve Sanat Topluluğu olarak az zamanda çok ve büyük işler başardık. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru başta olmak üzere, Genel Sekreter ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı’ya, Kültür Hizmetleri Şube Müdürü Meltem Demirkol’a, Kültür Hizmetleri Şubesi personeli Erdem Gül’e, danışman hocamız Doç. Dr. Sevgi Özgüngör’e, PDR Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hülya Şahin Baltacı’ya, haklı gururumuzu ve sevincimizi paylaşan tüm herkese teşekkür ederiz”.
 
Psikoloji ve Sanat Topluluğu, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde Ruh Sağlığı Günleri, Psikolojik Vaka Analizleri, Tartışmalı Film Gösterimleri, akademik konferanslar ve paneller başta olmak üzere 45 ayrı etkinlik gerçekleştirmiş olup yeni dönemdeki projeler için çalışmaları devam etmektedir.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku