Eğitim:
banner175
Türkiye'nin eğitimdeki örnek projesi: DOSTEK Koleji
DOSTEK Koleji, öğrencilerine kapasite-yetenek dengesine uygun şekilde hayallerindeki mesleği icra etmeleri yolunda ışık tutuyor. Öğrencileri yükseköğretime geçiş için akademik bilgi ve beceriler ile destekleyen DOSTEK Koleji, öğrendiklerini yaşamına uygulayabilen yetkin bireyler yetiştirme amacı güdüyor.

Çağdaş teknolojiye uygun makine ve araç gereçlerle donatılmış atölye ve laboratuvarlarla, 21. yüzyılın gerekliliklerine paralel bir öğretim sunan okul, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) desteğiyle ücretsiz eğitim-öğretim sağlarken, Organize Sanayi Bölgesi’nin desteğiyle öğle yemeği, servis, okul kıyafetleri, sosyal etkinlik, teknik ve kültürel gezi imkanlarını ücretsiz sunmaktadır. Ayrıca Organize Sanayi Bölgesi işletmeleri tarafından ihtiyaç ve başarı bursu imkanlarına da sahip. 

Ön kayıtlar okulun web sitesi üzerinden online olarak gerçekleştiriliyor. Ön kayıt işlemlerinden sonra komisyon tarafından yapılan görüşmeler sonucunda kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler ilan ediliyor. Ön kayıt için gerekli belgeler arasında öğrencinin nüfus cüzdanı, 1 adet vesikalık fotoğraf, olması halinde sporcu lisansı, uluslararası bilimsel ve teknik proje yarışmalarında aldığı dereceleri gösteren belge/belgeler bulunuyor. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku