Eğitim:
banner175
Uğur Okulları'nda yeni eğitim - öğretim yılı heyecanı
Denizli Uğur Okulları Kampüsü’nde gerçekleşen açılış töreninde bir araya gelen, Uğurlu öğrenci ve öğretmenler,  saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı'nı büyük bir çoşku ile okudu.
 
Daha sonra kürsüye gelen Denizli Uğur Okulları Kampüs Müdürü Gülden Özkök “Her şey sürekli değişiyor; ancak değişmeyen bir tek şey var sizlerin enerjisi ve bizim size olan inancımız. Sizler durmadan yılmadan yorulmadan hep çalışmalı, üretmeli, tüm dünyaya umut ve güç olmalısınız” diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
“İnsanlar, insanlık tuhaf bir dönemden geçiyor. İnsanlık tarihine baktığımızda bu zorlu süreçlerle, dolu olduğunu görürüz. Her bir dönem, her bir insan, kendi yaşadığı dönemin, sürecin ne kadar zor, katlanılması güç olduğunu düşünür.
 
 Peki bu insanlar ne yapar, ne yapar da zorlukları aşar? Kendi dünyasını ardından yaşadığı dünyayı nasıl güzelleştirir?
 
Zorlu ve belirsiz dönemler kafa karışıklığı ile dolu zamanlar, ortak paydalarda üzerinde buluşmak için eşsiz fırsatlardır. Bu ortak paydalar bilimdir, mantıktır, sanattır , spordur , düşünmektir, nezakettir, kendini karşısındaki insanın yerine koyabilmektir, kendi duygularını olduğu gibi kabul etmektir.
 
Her şey sürekli değişiyor; ancak değişmeyen bir tek şey var. O da sizlerin enerjisi ve bizim size olan inancımız. Sizler durmadan yılmadan yorulmadan hep çalışmalı, üretmeli, tüm dünyaya umut ve güç olmalısınız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi ‘’Tek bir şey ihtiyacımız var çalışkan olmak. ‘’ Bu ülküyle tüm yaşamınıza yön vereceğinizi biliyor, her birinizi sevgiyle kucaklıyor, yolunuzun hep aydınlık ve uğurlu olmasını diliyorum.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku