Eğitim:
banner175
Üniversite sınavına girecek öğrenciler için gürültü uyarısı
Vali Karahan, yazılı açıklama ile sınav hakkında da bilgiler verdi. Vali Karahan, “1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT) 30 Haziran 2018 (Cumartesi) günü saat 10.15 yapılacak ve 135 dakika sürecektir. YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) 1 Temmuz 2018 (Pazar) günü saat 10.15 yapılacak ve 180 dakika sürecektir. YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) 1 Temmuz 2018 (Pazar) günü saat 15.45 yapılacak ve 120 dakika sürecektir” dedi.
 
Denizli’de sınava girecek öğrenci sayılarını da paylaşan Karahan, “İlimizde 30 Haziran 2018 Cumartesi günü Temel Yeterlilik Testinde (TYT) 26.140 öğrencimiz, 01 Temmuz 2018 Pazar günü sabah oturumu olan Alan Yeterlilik Testlerinde (AYT)  22.737 öğrencimiz ve öğleden sonra yapılacak olan Yabancı Dil Testinde de (YDT)  1.883 öğrencimiz sınava girecektir” dedi.
 
Denizlililerden sınav günlerinde hassas davranmalarını isteyen Vali Karahan, şunları söyledi:
“Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavlarda başarılı olacaklarına yürekten inanıyor, öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin emeklerinin karşılıklarını alabilmeleri temennisiyle yapılacak olan sınavda başarılar diliyorum.
 
Denizli Valiliği olarak sınavın sakin ve gürültüden uzak bir ortamda geçmesi ve herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. İlimizde yapılacak olan söz konusu sınavlar öğrencilerimizin geleceği açısından büyük önem arz ettiğinden, tüm vatandaşlarımızdan da  30 Haziran 2018 Cumartesi ve 01 Temmuz 2018 Pazar günü belirtilen sınav saatleri arasında sınavların yapılacağı tüm yerleşim birimlerinde gürültü oluşturabilecek tüm durumlardan kaçınarak, siren veya korna çalmamaları, inşaat çalışmalarının durdurulması hususunda azami hassasiyet sergilemelerini  rica ediyorum.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku