Eğitim:
banner175
Vali Karahan'dan yeni eğitim yılı mesajı
Vali Karahan’ın mesjı şöyle:
“Bugün her yönüyle yepyeni bir başlangıca, hep beraber merhaba diyoruz.  Ülkemizin geleceği çocuklarımızın yüreklerinde, bilgi ve sevgi ışığını yakmak üzere 2018-2019 eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz.
Eğitim öğretim yılına başlarken, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerinin ve büyük fedakârlıklarla, yurdun her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaştığımı belirtmek isterim.
Kuşkusuz eğitim; üzerinde titizlikle durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gereken, kararlılık ve süreklilik isteyen bir süreçtir. Devletimiz bu anlayıştan yola çıkarak 2023 hedefleri doğrultusunda çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun bir biçimde yetişmeleri için bütün imkânları seferber etmektedir. Bu nedenle İlimizde de okul öncesinden itibaren her kademede eğitim kalitesini daha da yükselterek İlimizi bir adım daha öne taşıyacak projeleri bir bir hayata geçirmenin gayreti içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz.
Türkiye´yi bulunduğu noktadan daha ileriye; eğitimli, nitelikli, rekabetçi, çalışkan ve her zaman bilginin takipçisi olmayı ilke edinmiş nitelikli insan gücünün taşıyacağını biliyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu parlak yarınlara en iyi biçimde hazırlayabilmenin yolunun kaliteli bir eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle eğitim ve öğretimdeki en önemli hedefimiz; çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik donanımların yanında milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerle bezenmiş bireyler olarak yetiştirmektir.
Değerli Öğretmenlerimiz;
Geleceğimizin emanetçisi olarak gördüğümüz gençlerimizi ve çocuklarımızı sizler yetiştireceksiniz. Her biriniz ‘şahsiyet mimarları’ sınız; yani geleceğimizi, yetiştirdiğiniz öğrencileriniz marifetiyle, sizler kuracaksınız. Doğru ve güzel şeyler yapacağınıza dair inancımı bir kez daha tekrarlayarak görevinizde hep yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyor; bu kutlu yolda hepinize başarılar diliyorum.
Saygıdeğer Velilerimiz,
Bize emanet ettiğiniz evlatlarınız bizim de evlatlarımızdır. Çünkü onlar bizim de geleceğimizdir.  Eğitimin ailede başladığı, okulda geliştiği ve toplumda olgunlaştığı gerçeğinden hareketle bin bir cefa ve fedakârlıkla büyüttüğünüz ciğerparelerinizin geleceğe hazırlanmasında okul yönetimleri ve öğretmenlerimizle sürekli işbirliği sağlayacağınıza inanıyorum. Çünkü çocuklarınızın ilk öğretmenleri ve onları en iyi tanıyanlar sizlersiniz. Dolayısıyla onlara güveniniz, güven veriniz, başarısızlık durumlarında onlara umut aşılayıp hayata bağlayınız. 
Sevgili Öğrencilerimiz; 
Ülkemizin istikbali olan siz değerli öğrencilerimizin başarıya ulaşmada en önemli unsurun düzenli ve sistemli çalışma olduğunu unutmayarak; okulunuza, öğretmenlerinize, ailelerinize ve Ülkenize olan sorumluluklarınızı layıkıyla yerine getireceğinize inanıyorum. Bu zor süreçte insanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet olduğunu aklınızdan bir an olsun çıkarmayacağınızdan şüphe duymuyor, her birinize eğitim hayatınızda üstün başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 eğitim-öğretim yılının İlimize, ülkemize ve eğitim camiamıza hayırlı olması temennisiyle, öğrenci ve öğretmenlerimizin ‘İlköğretim Haftası’nı kutluyor, başarılar diliyorum.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku