Eğitim:
banner175
Vestel'in sorununu çözdüler finale kaldılar
Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) A Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş, İİBF Ticaret ve Finansman Bölüm Başkanı ve Pamukkale Teknokent A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Küçükkaplan, İİBF akademisyenleri ve öğrenciler katıldı.
Ticaret ve Finansman Topluluğu tarafından hayat bulmakta olan Harvard modeli olan vaka analizlerinin sekizincisine konuk edilen Vestel Pazarlama Uzmanı Özgül Altınoğlu firmanın karşılaşmış olduğu bir sorunu Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine vaka örneği olarak verdi. Öğrencilerden jüri karşısında çözüm önerilerini paylaşmalarını isteyen Pazarlama Uzmanı Altınoğlu, 18 grupla gerçekleştirdiği ön elemeden sonra seçtiği 5 grubun analizini finale bıraktı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku