Eğitim:
banner175
YKS'nin Denizli birincisi Bilnet'ten
2 milyon 296 bin 138 adayın katılımıyla 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) sonuçları 27.07.2020 tarihinde açıklandı.  

Sonuçların açıklanmasının ardından birinciler de netleşmeye başladı. Açıklanan sonuçlar neticesinde Bilnet Okulları öğrencilerinden Dilara Yiğit, Temel Yeterlilik Testinde (TYT) 115, Alan Yeterlilik Testinde (AYT) 80 doğru cevap vererek Denizli birincisi oldu.

ROTANIZ BELLİ İSE RÜZGAR DA SİZE YARDIMCI OLUR
Denizli birincisi olan Dilara Yiğit başarısını düzenli çalışma ve çok kitap okumanın yanı sıra sosyal faaliyetlere de zaman ayırmasına bağladı. Dilara Yiğit; “İnsan hedeflerini belirlediğinde bu hedeflere ulaşması çok daha kolay oluyor. Rotanız belli ise rüzgar da size yardımcı olur” diyerek hayatın bir bütün olarak her şeyiyle yaşanması gerektiğinin altını çizdi.

DOĞRU OKUL KALİTELİ EĞİTİM
TYT/AYT sınavlarında aldığı puanlar sayesinde Denizli birincisi olan kızının başarısıyla gurur duyduğunu ifade eden Funda Yiğit ise çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek; “Okulun çok büyük etkileri var. Bilnet Okulları’na gelerek doğru tercihi yaptığımı düşünüyordum ve şimdi kızımın başarısı ile bu kanıtlanmış oldu. Bütün duyguları bir arada yaşıyorum ve bu gururu bana yaşattığı için kızım Dilara’ya ve Bilnet Okulları’na sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Bilnet Okulları Kampüs kurum yetkililerince yapılan açıklamada, “Öğretim bir süreçtir ve büyük emek ister. Sınav sonucu ise bu süreçte verilen emeklerin bir meyvesidir. Bilnet Okulları olarak okul, aile, öğrenci üçgeninin sağlanmasına büyük önem verdik ve bu sayede başarıyı yakaladık. Başarılarından dolayı öğrencimizi ve ailesini tebrik eder, bu başarıda emeği geçen gerek kurum öğretmenlerimiz ve idarecilerimizi kutlarız” denildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku