Ekonomi:
banner175
35 kadına 75 bin TL'lik destek
Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi'nin kendi işini kurup, ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlara yönelik çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) arasında imzalanan Mikrokredi Uygulama Protokolü kapsamında 2018 yılının ilk mikrokredi çekleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde düzenlenen tören ile dağıtıldı. Çek dağıtım törenine Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Baran Akın, Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikro Kredi Sorumlusu Damla Yılmaz ve girişimci kadınlar katıldı.
 
“Kadın isterse başarır”
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Mikrokredi bizim en çok heyecanlandığımız projelerimizden bir tanesi. Şuna inanıyoruz ki, kadınlar bir şeyi isterse o iş mutlaka başarıya ulaşır. Büyükşehir Belediyemizin projelerinde, Kent Konseyimizin projelerinde kadınlar ile hangi yola çıktıksak sonu hep mutlu ve başarılı olmuştur. Kadın isterse başarır. Mikrokredi ofisimizde de Denizli Büyükşehir Belediyemizin karşılıksız katkıları var. Büyükşehir olmamızla birlikte faaliyetlerimiz ilçelerimizde de başladı. Dolayısıyla ben bir iş yapmak istiyorum diyen, herkese imkanlar çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kadın mutlu ve huzurlu olursa aile huzurlu olur. Projeye verdiği desteklerden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Teşekkür ediyorum” dedi.
 
Konuşmaların ardından 35 girişimci kadına 75 bin TL’lik çeki teslim edildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku