Ekonomi:
banner175
'5. Denizli Ev Tekstili ve Evlilik Fuarı'  yarın açılıyor
Bu yıl fuarda 50 firmanın stant açacağını ve fuarın ücretsiz olarak gezilebileceğini anlatan 4 M Fuarcılık Genel Müdürü Kemal Alkan, "KOSGEB tarafından da desteklenen fuar Evlenecek çiftlerin, gelinlikten damatlığa, düğün davetiyesinden ayakkabıya, mobilyadan beyaz eşyaya kadar her çeşit ürünü bir arda bulabilecekleri ve özel imkanlardan faydalanabilecekleri Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı EGS Park Fuar alanında kapılarını ziyaretçilere açacak. Evlilik planı yapan çiftlerinizin hazırlık aşamasında işini kolaylaştıracak. Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Çok sayıda firma ve ürünün sergilenmesiyle alternatif arayanlara farklı seçenekler sunmaya hazırlanıyor. Evlilik hazırlığı yapanların mutlaka ziyaret etmesi gereken fuar, ziyaretçilere güvenli ve avantajlı alışveriş yapma imkanı tanıyor. Çok sayıda firmanın katılımıyla sadece düğün organizasyonu için değil, ev dekorasyonu yapmak isteyen gelin-damat adaylarına da rehberlik yaparken aynı zamanda ev hazırlığı sürecinde çiftlerin işlerini kolaylaştıracak. 5 gün sürecek fuarımızda ziyaretçilerimiz hem düğün hem de ev ihtiyaçlarını aynı anda görerek alternatifler arasında karşılaştırma yapma ve fuara özel çeşitli kampanyalardan faydalanma fırsatını da yakalayacaklar" dedi.
 
Fuarda yer alacak sektörler
Mobilya, ev tekstili, gelinlik, damatlık, abiye, hediyelik eşya, beyaz eşya, organizasyon firmaları, çiçekçiler, nikah şekerleri, fotoğraf ve kamera çekimi, çeyizlikler, davetiye ve şeker organizasyonları, balayı seçenekleri, güzellik salonları, araç kiralama şirketleri, pasta ve içecekler, müzik organizasyonu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku