Ekonomi:
banner175
5 yılı dolan K Belgeleri yenileniyor
Başkan Uğur Erdoğan, ticari araçlar ile gerçek ve tüzel kişilere yük taşıması yapan araçlar için zorunlu tutulan K türü yetki belgesinin süre uzatım tarihleriyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.
 
Bu yıl 2 bin 500 civarında K türü yetki belgesinin yenileneceğini ifade eden Başkanı Uğur Erdoğan, yenileme işlemleri için belge sahiplerinin son günü beklememeleri gerektiğini vurguladı. Denizli Ticaret Odasının K türü yetki belgeleri ile ilgili işlemleri yürütmeye devam ettiğini aktaran Erdoğan, “2006 yılında düzenlediğimiz yetki belgelerinin ilk süre uzatım işlemleri 2012 yılında tamamlanmıştır. 5 yılda bir yapılan yenileme işlemleri 2017 yılı içerisinde de yoğun bir şekilde devam edecektir. Yenileme işlemleri, yetki belgelerinin üzerinde yazan geçerlilik tarihinin bitiminin 60 gün öncesinde başlamakta, 60 günlük süre içerisinde tamamlanması gerekmektedir. Yoğun bir işlem dönemi yaşanacağından yetki belgesi sahiplerinin belgelerinin geçerlilik tarihlerini kontrol ederek odamıza başvurmaları gerekmektedir.” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku