Ekonomi:
banner175
ABD'de Denizli rüzgarı
DENİZLİ İhracatçılar Birliği'nin Ekonomi Bakanlığı'nın desteği ile yürüttüğü URGE Kümelenme Projesi kapsamında ABD'nin New York şehrinde düzenlenen Home Textiles Sourcing Fuarı'na Denizli'den ev tekstili üretimi yapan 8 tekstil firması katıldı. 

ABD'nin New York kentinde kapılarını açan Home Textiles Sourcing Fuarı'na Denizli'den ABC Tekstil, Erteks Tekstil, Evteks Tekstil, İpekyolu Tekstil, Kaynak Tekstil, Menekşe Tekstil, Vateks Tekstil ve Zorel Tekstil katılarak stant açtı. 7 ülkeden 126 katılımcının yer aldığı fuarda Denizlili ev tekstili üreticileri ürünlerini ve yeni koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sunarken, DENİB'de Denizli'yi tanıtıcı broşürler dağıttı. Kuzey Amerika'nin ev tekstili sektöründe önemli bir organizasyon olan fuarda 2017 trendleri ziyaretçilerle buluştu. New York Ticaret Ataşesi Özgür Çelikel de fuarı ziyaret etti, DENİB standında katılımcılar ile görüş alışverişinde bulundu. 

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, URGE Projesi kapsamında oluşturdukları sektör kümeleri ile Denizli firmalarını uluslararası organizasyonlarla buluşturduklarını söyledi. 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku