Ekonomi:
banner175
Ak Parti Milletvekili Tin: Kara bulutları dağıtıyoruz
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü grup toplantısındaki müjdelerini yaptığı açıklama ile değerlendirdi. Atılan adımların, tam zamanında ve beklentileri karşılayacak nitelikte olduğunu vurgulayan Milletvekili Şahin Tin, “AK Partinin meselesi sadece milletimizden oy almak değildir. AK Parti milletin gönlünü kazanmak için yola çıkmış bir millet hareketidir. AK Parti ile birlikte nasıl yerli ve milli bir büyüme sürecine girdiysek siyaset alanında da yerli ve milli bir hamle gerçekleşmiş, siyaset Anadolu’nun tüm sathına yayılarak toplumun tüm kesimini kucaklar hale gelmiştir. Gizli kapaklı iş çevirenlere inat şeffaf bir yönetim anlayışla her şeyi milletiyle paylaşmaktan geri durmayan bir iktidar bugün iş başındadır” dedi.
 
KREDİ KARTI BORÇLARINA ÖDEME KOLAYLIĞI
 
Milletimizin sadece mutlu anında değil en zor zamanında da yanında olan bir iktidar olduklarını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Yaşanan onca badirelere rağmen hala dimdik ayakta durmayı başaran bir ekonomik yapıya sahibiz. Daha da iyi günlere ulaşacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti, bugüne kadar aşılamaz denilenleri aşan, yapılamaz denilenleri yapan bir anlayışla birçok zorun üstesinden gelmeyi başarmış bir partidir. Bu bağlamda bugün Cumhurbaşkanımızın da müjdesini verdiği gibi kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımıza borçlarını tek çatı altında toplama imkânı sağlıyoruz. Vatandaşlarımız hangi bankaya borcu olursa olsun tek çatı altında toplanan borcunu Ziraat Bankasından alacağı krediyle ödeyebilecek. İster 24 ay ister 60 ay vade ile vatandaşlarımız aylık gelir durumuna göre Ziraat Bankası’ndan kullandığı bu kredi borcunu da kapatma imkânına sahip olacak” dedi.
 
İŞ DÜNYASINA DESTEKLER ARTIYOR
 
Özellikle iş dünyasına dönük her türlü desteğin artarak sürdüğünü ifade eden Milletvekili Şahin Tin; “İş âlemi bu ülkenin dinamosudur. Onlar ayakta durdukça ve büyüdükçe Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesi daha da hızlı olacaktır. Bu bağlamda sektörlere verilen teşvik ve desteklerin yanı sıra birçok vatandaşımızın iş kapısı olan özel işletmelerin de işlerini kolaylaştırmak, gücüne güç katmak, daha çok üretim, istihdam ve ihracat yapmasına imkân sunmak adına Cumhurbaşkanımız bugün önemli müjdeler verdi.  O da sigorta prim teşviki uygulaması kapsamında 500 kişi üzeri çalışanı olan iş yerleri için 3 puan olan destek, 5 puana çıkartılacak. İşletmelerimize bir nebze de olsa önemli bir katkı sunacaktır, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
HALKBANK’TAN ESNAF VE SANATKÂRA KREDİ İMKÂNI
 
Kur ile ilgili oyunlar başta olmak üzere çeşitli yollarla işletmelerimizi, esnaflarımızı ve ekonomimizi sarsmaya çalışanlara inat, güçlü adımlar atıldığını ve önemli kararlar alındığını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye kararlı bir şekilde emin adımlarla yoluna devam ediyor. Her nereden saldırırlarsa saldırsınlar, Türkiye, imkânlarını, gücünü bilerek milletin desteğiyle ve birliğiyle daha iri ve daha diri ilerliyor. Bu anlamda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ilerleyen AK Parti Türkiye’nin en zor virajlarından sarsılmadan geçmesini çok iyi biliyor. Bugün Liderimizin de açıkladığı gibi Halkbank aracılığıyla esnaf ve sanatkârların işletme ve yatırım kredisi ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2019 yılında yaklaşık 350 bin esnafa 22 milyar liralık kredi kullandırılacak. AK Parti iktidarları döneminde bu bağlamda esnafa güç vermek gayesiyle yaklaşık 1 milyon 800 bin esnafa 93,4 milyar lira kredi kullandırıldı” dedi.
 
KİMSEYİ KARANLIKTA BIRAKMAYACAĞIZ
 
AK Parti’nin en büyük özelliğinin sosyal devlet olmanın gereklerini hakkıyla yerine getirmesi olduğuna işaret eden Milletvekili Şahin Tin; “16 yıllık iktidarımız boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yüreğimizi, gönlümüzü sonuna kadar açarak devletimizin tüm imkânlarını seferber ettik. Nerede darda olan ve nerede zorda kalan varsa elimizi uzattık. Cumhurbaşkanımızın yine bugün açıkladığı gibi düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aylık 150 kilovatsaate kadar olan elektrik tüketimlerinin devletimiz tarafından karşılanmasını sağlıyoruz. Bu kapsamda 2,4 milyonun üzerindeki hanenin her ay ortalama 80 milyon liralık elektrik faturası devletimiz tarafından ödenecek. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyecek ve kimseyi karanlıkta bırakmayacağız” diye konuştu.
 
ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYAN BİR İKTİDAR VAR
 
Türkiye’de işçisini, memurunu, esnafını, işverenini düşünen bir iktidar olduğuna işaret eden Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye’de şu an iş başında elini taşın altına koyan bir iktidar vardır. Konulara bihaber yaklaşan, vurdumduymaz bir iktidar değil. Bunun için AK Parti her girdiği seçimde milletin güven ve desteğini alarak tek başına iktidarda kalmayı başarmıştır. Milletimiz müsterih olsun Gazi Atatürk’ün bize çizdiği o muasır medeniyet seviyesine inşallah ortaya koyduğumuz bu başarılı hamleler ve cesur kararlarımız sayesinde ulaşacağız” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Ethem 5 yıl önce

bu işler vatandaşı dahada borca sürükler sonunda ödenemez hale gelir.borcu borçla kapat

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku