Ekonomi:
banner175
Ak Parti Milletvekili Yıldız: THY uçuş saatini yarım saat öteledi
THY, Denizli’de uçuş saatlerinde değişiklik yapmış sefer saatlerini azaltmıştı. Bu gelişmenin ardından özellikle iş dünyası ayağa kalkmış, sanayi kenti olan Denizli’de böyle bir düzenlemenin yapılmasına tepki göstermişti. Tepkilere özellikle milletvekilleri sessiz kalmış bu durum da tepkiye yol açmıştı. Ancak AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız tepkilere daha fazla sessiz kalmadı ve yetkililerle temasa geçti. Yetkililere Denizli’nin talebini ileten Yıldız, İstanbul’dan kalka Denizli uçağının 05:40’tan 06:10’a alındığını söyledi.
 
Dün, Ak Parti Milletvekillerinin konu hakkında sessiz kalmasıyla ilgili bir haber yayınlayan Denizlihaber.com’a açıklama yapan Yıldız, Konu bana iletildikten sonra aynı gün THY yönetim kurulu başkanı ve genel müdürü ile görüştüm. Yıllardır uygulanmakta olan yaz tarifesinin bir anda değiştirilmesi elbette mümkün değil. Özellikle havaalanı değişikliğinin yapıldığı ve taşınma işlemlerinin sürdüğü bu günlerde bu değişiklik oldukça zor. Zira yolcuların bir çok bağlantısını ve uçağın diğer seferlerini de etkileyen bir durum ortaya çıkıyor. THY yönetim kurulu başkanı tarafından uçuş saatinin 06:10 olarak değiştirilebildiği şu anda daha fazla bir ertelemenin yapılamayacağı belirtildi. Yine de talebimiz değerlendirmeye alındı. Denizli adına iyi bir sonuç çıkacağından ümitliyim” dedi.
 
Yine konuyla ilgili iş insanlarının yanında bazı odalar ve sivil toplum kuruluşları da uçuş saatlerinde yeniden düzenleme talep etti. Denizli Sanayi Odası, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası da konuyla ilgili Ulaştırma Bakanlığı’na müracaatta bulundu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku