Ekonomi:
banner175
AquaCity'den ev almak için Sinpaş'tan ‘Süper Plan'
Farklı seçenekleri ve hayata keyif katan zengin sosyal donatılarıyla Denizli’yi yepyeni bir yaşam konseptiyle tanıştıran Sinpaş Aqua City Denizli, şimdide Sinpaş’ın süper planıyla ev sahibi yapıyor. Süper markalar Türkiye araştırmasında ikinci kez ‘Süper Marka’ seçilerek, büyük bir başarıya imza atan Sinpaş, 8 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında geçerli olacak  kampanyasıyla Denizlilere 1.790 TL’den başlayan taksitlerle ev alıp hemen yaşama veya kiraya verme imkanı sağlıyor. Tropikal bölgelerden gelen kumuyla Denizli’yi sahil yaşamıyla tanıştıran, dünyaca ünlü marka ve lezzetleri şehre ilk getiren adres olan Aqua Mall alışveriş merkeziyle, her zevke ve ihtiyaca uygun farklı yaşam seçenekleri sunan AquaCity, Denizli’ye yepyeni bir yaşam ve yatırım fırsatı sunuyor.
 
AQUACİTY DENİZLİ’DE YAŞAM BİR BAŞKA
Bambaşka bir yaşamın kapılarını aralayan AquaCity Denizli, çocuklar için de tam bir oyun cenneti. Kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları gibi temalı parkları bulunan AquaCity’de, yaş gruplarına özel tasarlanmış ahşap oyun grupları da yer alıyor. AquaCity suyun birbirinden farklı hâllerini kullanarak, Denizli’de daha önce benzeri görülmemiş bir sahil yaşamı sunuyor. Göl ve bahçe evleri, kumsal evleri, yalı evleri ve Denizli’nin en yüksek ikiz gökdelenleriyle su ve yeşilin iç içe geçtiği dört farklı yaşam seçeneği sunan AquaCity, Denizlilileri plaj hayatı, açık hava sineması gibi eğlenceli aktivitelerle tanıştırıyor. Projede yer alan Denizli’nin en büyük spor kompleksi İstanbul Fitness A spor salonu ile geniş kapsamlı ve profesyonel fitness ve spor tesisi de AquaCity Denizli’de yer alıyor.
 
TROPİKAL KUMSALDA SAHİL KEYFİ
Aqua City; oksijen deposu çam korusu, Tropikal bölgelerden getirilen özel kumdan yapılan plajı, su ve yeşilin iç içe geçtiği gölü, palmiyeler ve dört mevsim meyve toplanabilen ağaçları, kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları, ahşap oyun grupları gibi özellikleriyle şimdiden şehrin yeni çekim merkezi oldu.
 
BÜYÜLEYEN MİMARİ VE YÜKSEK KALİTE İLE FARKLILAŞIYOR
AquaCity Denizli, dikkat çekici mimarisi ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılan iç dekorasyonu ile birçok ayrıcalığı bir arada yaşatıyor.  Tertemiz bir havayı evlerin içine taşıyan çam korusu, her mevsim yeşil peyzaj alanı ve suyun rahatlatıcı dünyası, doğanın tüm güzelliklerini AquaCity Denizli’de bir araya getiriyor.
 
DENİZLİLERİN UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİ MARKALAR AQUACİTY’DE BULUŞTU
AquaMall AVM; cadde atmosferi yaşatan açık alanı, birbirinden şık cafe ve restoranları, mağazaları, sosyalleşme alanları ve sunduğu yepyeni yaşam konseptiyle Denizli’nin yeni buluşma noktası oldu. AquaMall üzerinde bulunan sosyal tesis profesyonel işletmesi ile AquaCity sakinlerine kaliteli bir sosyal yaşam imkânı sağlıyor. Bu alanda yüzme havuzları, İstanbul Fitness A spor salonu, yürüyüş parkurları, basketbol sahaları ve tenis kortları ile hizmet veriliyor.
 
Dünyaca ünlü moda ve hazır giyim markası olan H&M, kahve tutkunlarının vazgeçilmezi Starbucks ve Caribou Coffee, ‘Yol Boyu Lezzetleri’ konseptiyle meşhur olan Köfteci Yusuf, AquaCity Denizli’nin yanı başındaki Metro Grosmarket, AquaCity’ye birkaç adım ötede bulunuyor. Tenis, basketbol, voleybol, açık ve kapalı spor alanlarıyla Denizli’nin en büyük spor kompleksi İstanbul Fitness A spor salonu, sağlıklı bir yaşam için AquaCity Denizli sakinlerine hizmet veriyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku