Ekonomi:
banner175
Aslı Tekstil kadın istihdamını en çok artıran şirketler arasında 2. oldu
Aslı Tekstil “Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket” kategorisinden katıldı. Bu kategoride, Türkiye genelinde başvuru yapan tüm şirketler 2020-2021 dönemi kadın istihdam artış oranlarına göre sıralanmış olup, “Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket” kategorisinde Aslı Tekstil 2. olmaya hak kazandı.
Ankara TOBB Genel Merkezinde yapılan törene şirket adına Genel Müdür Selim Kasapoğlu, İnsan Kaynakları Müdürü Derya Kılıç, Personel Müdürü Serpil Yılmaz ve Sürdürülebilirlik Müdürü Özge Akkaya katıldı. TOBB genel merkezinde yapılan törene katılan Aslıteks heyeti ödülü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’ün elinden aldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Selim Kasapoğlu: “Şirket olarak sektörümüzün kadın istihdamı noktasında güçlenmesini hedefliyoruz. Toplumsal cinsiyet eşitliği kapsamında istihdamı artırmak, kadın ve erkek çalışanları kurumda eşit ölçüde güçlendirilmesini, sorumluluk almasını ve katılımını önemsiyoruz. Bu noktada kurum için bünyesinde bu amaçlara hizmet eden bir eşitlik komisyonu kurulduk. Amacımız ASLITEKS-CEP (Cinsiyet Eşitliği Planı) ve CEP-B (Cinsiyet Eşitliği Politika Belgesi) hakkında farkındalık yaratarak sadece şirketimizde değil, ilimizde de ve bağlı tüm paydaşlarımızda toplumsal cinsiyet eşitliği bilincini oluşturmaktır.” Dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku