Ekonomi:
banner175
Azmedip başaran bir kadının öyküsü: Mükerrem
Eşinden ayrıldıktan sonra butik işleten Mükerrem Güleç, 2009 yılında işyerinde yaşadığı sorunlar yüzünden tutuklanıp, cezaevine girdi. Yedi yıl demir parmaklıklar arkasında cezasını çeken talihsiz kadın, 2016 yılında denetimli serbestlikten yararlanarak tahliye edildi.
 
Cezaevinde İŞKUR’un hibe desteklerini öğrenen Güleç, yedi yıl kaldığı cezaevinden çıktıktan sonra girişimcilik eğitimlerine katıldı, İŞKIJR desteğiyle iş hayatına atılıp solucan gübresi üretmeye başladı. 1,5 yılda solucan sayısını 160 binden 3 milyona çıkaran Güleç, kazandığı parayla devlete olan 4 bin lira borcunu da ödedi.
 
Güleç, “Kadın olarak tek başına ayakta durabilmenin ve yaşadığım zorlukların ardından insanlara faydalı bir iş yapmanın haklı gururunu yaşıyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku