Ekonomi:
banner175
Bağımlılıktan kurtulana ‘iş bulma' yardımı
Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’nün Ulusal Uyuşturucu İle Mücadele Eylem Planında (2016-2018) yer alan “Uyuşturucu İle Mücadelede Sosyal Uyum” kapsamında harekete geçen Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık ile Türkiye Yeşilay Cemiyetleri Denizli Şubesi Başkanı Bünyamin Yakar arasında bağımlılıktan kurtulanlar için protokol imzalandı.
 
Protokol gereği, alkol, sigara, uyuşturucu, kumar, teknoloji gibi kötü alışkanlıklardan koruma ve kurtarma çabası gösteren Yeşilay’ın yardımcı olduğu vatandaşlara, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, işgücü piyasasından uzak kalmalarını önlemek, iş arama ve iş kurma süreçlerinde ihtiyaç duydukları bilgi, beceri ve iletişim yöntemleri konularında eğitim verilecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku