Ekonomi:
banner175
BASİAD'ın yeni yönetimi görücüye çıktı
Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin yeni yönetimi, bir restoranda basın mensuplarıyla biraraya geldi. Toplantıda, BASİAD'ın Başkanı Şeref Arpacı ve yönetim kurulu üyeleri tek tek kendilerini tanıttı. Başkan Arpacı, eski başkan Selim Kasapoğlu'ndan devraldığı bayrağı derneğe yakışır bir şekilde taşımaya gayret göstereceğini söyledi. Toplantıya, Başkan Yardımcısı Doğan Değirmencioğlu'nun yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Uğur Çoban, Raziye Çetindağ, Seyhan Gümüştaş, Seçil Kaynak Doğuş, Esra Kasapoğlu Ünlü, Şükran Küçüker, Engin Bilgiç, Tolga Amiroğlu, Sibel Tahtalı, Salih İşyar ve Engin Çoban da katıldı. BASİAD'ın yeni yönetiminde iş kadınları da yer aldı.
 
Başkan Şeref Arpacı, BASİAD'ın Babadağ ve kent iş dünyası için dün olduğu gibi bugün de sorumluluklarını yerine getirmek konusunda azami çaba harcayacağını, ilçenin özellikle yayla turizminin geliştirilmesi için çalışacaklarını söyledi. Yönetim kurulu üyeleri ise, BASİAD'ın kentin en dinamik en güçlü sivil toplum örgütü rolünü sürdürmesi adına ellerinden geleni yapacakları dile getirdi.
Ramazan ÇETİN (DHA)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku