Ekonomi:
banner175
Başkan Zolan: Ekmekte yüzde 25 zam oranı fazla
Fırıncıların zam yapmayıp gramajını düşürme yoluna gittiği ve kuş kadar bıraktığı ekmeğin Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan’ın girişimleriyle eski haline döndüğü ortaya çıktı. D20hber.com’dan Engin Ünal’a konuşan Başkan Zolan, ilk komisyon toplantısında Büyükşehir Belediyesi temsilcilerinin yüzde 25’e tekabül eden zammı fazla bularak şerh koyduğunu sonrasında da itiraz ettiklerini söyledi.
 
Zolan, “Komisyonda ekmeğin 250 gramdan 200’e düşürülmesi konusu görüşülürken arkadaşlarımız oranı fazla bularak itiraz etmiş. Ancak karar oy çokluğuyla geçmiş. Biz de yüzde 25 zammı yüksek bulduk, yetkimizi kullandık ve itirazımızı valiliğe bildirdik. Valilik, Büyükşehir Belediyesi’nden temsilcinin yer almadığı yeni bir komisyon oluşturdu. Bu komisyon, ekmeğin 250 gram olması için yeni bir karar aldı. Dolayısıyla eski komisyon kararı geçersiz hale geldi” dedi.
 
ŞİMDİ NE OLACAK?
Fırıncılar, Denizli Valiliği’nin verdiği bu kararı uygulamak zorunda. Eğer komisyondan yeni bir fiyat için karar çıkmazsa, fırıncılar mevcut kararın iptalini İdare Mahkemesi’ne taşıyabilir.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku